Крах Динамо

Spread the love

Закінчився черговий матч колишнього гранда українського футболу. Ключове слово – колишній.
Як би я охарактеризував сьогоднішню гру Динамо? Без волі до перемоги. Показовий епізод стався на 62-ій хвилині. Гармаш очікуючи свистка судді просто зупинився. На мою думку, гравці повинні бути налаштовані на боротьбу, не бережучи нікого, ні себе ні суперника.
Є багато версій з чого почалось падіння великого клубу, але напевно проблеми почались після смерті Валерія Васильовича Лобановського.
З кожним роком споглядалась деградація клубу. Перед Динамо ставили все менші задачі на сезон і от докотились – друге місце в чемпіонаті України буде успіхом, а про вихід з групи в Лізі Чемпіонів навіть мови нема. Клуб який славився своєю дисципліною зараз славиться клабером Мілевський і хамом Хачеріді.
Доволі затяжним був візит в Київ Сьоміна, який просто невідомо чим займався в Динамо. Зараз прийшов Блохін, який в принципі ніколи не був тактиком, але можливо він прищепить динамівцям дисципліну. Хоча мене обурило як він пішов із збірної. Таке враження, що Динамо важливіше, ніж збірна. Але надіюсь, що для Динамо він принесе користь, все таки він переможець по своїй натурі і з не з чужих історій знає про славні часи Динамо.
Будемо надіятись на краще.